Foto: Valentin Dontov

Laszlo castiga la Roti pe Gheata in Iasi

Laszlo castiga la Roti pe Gheata in Iasi

Weekendul acesta a avut loc concursul de iarnă “Roți pe Gheață” la Iași.

Laszlo câștigă concursul Roți pe Gheață din Iași, un concurs aflat la cea de-a treia ediție, care începe să fie de tradiție.

Laszlo Szigyarto a reușit să câștige la categoria sa de vârstă, venind al III-lea la general, la un minut și 40 de secunde în urma câștigătorului de la general Rareș Manea. Câștigătorul ediției trecute este actualul Campion Național la maraton Kelemen Arpad.

Laszlo, unul din membrii de bază ai echipei NoMad Merida CST, revine după ce a avut anul trecut o a doua parte a sezonului mai dificilă, care nu a mers așa cum și-a dorit.

Dar să vedem ce ne spune el:

Se pare că ai fost în formă astăzi la concurs. Așa este?

Laszlo: Nu mă consider în formă, de fapt am mare grijă să nu intru în formă prea devreme așa cum s-a întâmplat anul trecut.

Cum a fost traseul și ce dificultâți ai avut în timpul concursului?

Laszlo: Traseul era un single trail, și am sacrificat lupta pentru primele poziții în favoarea politeței. După 3 ture depășirile s-au intensificat și trebuia să fii mult mai agresiv cu cei pe care voiai să-i depășești dacă îți doreai un timp mai bun.

Cum a fost față de anul trecut?

Laszlo:  Îmi pare rău că nu am putut să vin la concurs și să particip cu câștigătorul de anul trecut…

Adică cu cine?

Laszlo: Cu Kelemen Arpad 🙁

(Info: Kelemen încă urmează un tratament cu antibiotice încercat să se vindece sau să izoleze boala Lyme)

Rezultatele și clasamentul complet, dar și fotografii sau alte detalii puteți găsi pe pagina concursului Roți pe gheață.