Pe 4 mai 2014, in acelasi timp, in 35 de locatii de pe intreg mapamondul, va avea loc un eveniment inedit: se va alerga pentru cei care nu mai pot face asta. Bucurestiul se va afla la start!
72354_home_hero
wings-for-life-world-run-logo
Pentru înscriere, click pe imaginea de mai jos!

Pe 4 mai 2014, în același timp, în 35 de locații de pe întreg mapamondul, va avea loc un eveniment inedit: se va alerga pentru cei care nu mai pot face asta. Bucureștiul se va afla la start!

Wings for Life World Run reprezintă un tip de eveniment cu totul nou, o premieră în sport pentru că este o aventură cu adevărat globală,  iar concurenții din întreaga lume vor alerga simultan! 100% din încasările generate de Wings for Life World Run, inclusiv taxa de înscriere, vor fi donate de Red Bull Group către Fundatia Wings for Life, care susține financiar cercetarea pentru vindecarea leziunilor măduvei spinării.

Ambasadorii locali Wings for Life World Run alături de multi alții, vor alerga pentru cei care nu pot și astfel vor ajuta la îndeplinirea obiectivului Wings for Life – să găseasca un remediu împotriva traumatismelor coloanei vertebrale. George Balta, fost rugbyst, care se confruntă astăzi cu această problemă și se află într-un scaun cu rotile din 2006 s-a alăturat și el proiectului Wings for Life World Run Romania.

O experiență unică!
Formatul Wings for Life World Run reprezintă o premieră nu numai pentru ultra-maratoane, ci pentru toate evenimentele sportive. Traseele vor avea coordonate clar definite, dar sportivii nu vor avea de parcurs o distanță fixă. Spre deosebire de cursele obișnuite, linia de finiș îi urmărește din spate și nu invers; pe scurt, știi de unde pleci, dar nu știi unde vei termina.

Iată mecanismul: la o jumătate de oră după start, mașina va porni pe traseu, urmărind participanții. Ritmul mașinii va fi accelerat la anumite intervale, în funcție de programul global. Dacă un participant este depășit de mașină, cursa lui s-a terminat și poate lua un autobuz spre zona de start pentru a sărbători.

Clasamentul va fi atât unul global cât și unul pe cursă. În România va fi unul dintre cele mai rapide trasee deci vă puteți clasa global destul de bine 😉

Regulametul complet îl găsiți aici.

Site oficial
Pagina de Facebook
Evenimentul pe Facebook