Rezultatele – clasament general – Red Bull MoonTimeBike 2013. Rezultate pe categoria de varsta si Open Feminin.

In acest week-end Mountain Bike-ul pune stapanire pe Parcul Tineretului, transformat in traseu montan pentru cei mai buni 150 de rideri din Romania. Chiar daca suntem obisnuiti sa participam mai mult pe trasee montane, am reusit sa gasim o alternativa perfecta care sa concureze cu ambientul montan natural, chiar in mijlocul capitalei.

Sambata, 19 octombrie, incepand cu ora 18.30, in Parcul Tineretului (intrarea dinspre Gheorghe Sincai) va incepe aventura de 35 de kilometri  (7 tururi de aproximativ 5 km – cel mai bun timp per tura fiind de aproximativ 11 minute). Traseul va fi unul destul de dificil chiar si pentru cei experimentati, presarat cu urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris sau scari, iar diferenta de nivel de aproximativ 700 metri. Fiind o competitie cu nivel ridicat de dificultate, la start au fost acceptati doar concurenti cu experienta, adica cei clasati in primii 15% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane listate in formularul de inscriere regasit pe <ahref=”http://www.redbull.com/ro/ro/bike/events/1331613347267/red-bull-moontimebike-2013″ target=”_blank”>www.redbull.ro/mtb. In ambele cazuri, s-a luat in calcul clasamentul general (masculin/ feminin) al editiilor 2012 sau 2013.
Printre cei care vor lua startul la cea de a doua editie Red Bull MoonTimeBike se numara pe langa castigatorul de anul trecut Marius Petrache si actualul Campion National la Maraton MTB, Kelemen Arpad; Tudor Oprea, care a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Atena; Zsuzsa Gyurka, campioana balcanica si de 17 ori campioana nationala si Lucian Logigan, castigatorul de anul acesta de la ”Prima Evadare”.
Din zona ciclismului de sosea si-au anuntat deja participarea Marian Frunzeanu si Alex Ciocan. La start se va mai afla si Eduard Grosu, Campion National la ciclocros si cel care a reprezentat de curand Romania la Campionatele Mondiale.
Asadar, daca doriti sa veniti sa vedeti Mountain Bike de calitate, va asteptam sambata, 19 Octombrie, incepand cu ora 18.00. Intrarea este libera, iar spectatorii isi pot incuraja concurentii preferati nu numai in zona de start si finis (Parcul Tineretului – intrarea dintre Gheorghe Sincai), ci si pe traseu, unde vor exista mai multe zone amenajate. Spectatorii se pot inscrie in aceasta lista pentru a putea primi alte informatii sau diferite ustensile pentru incurajearea concurentilor.

Fotografii amatori sau profesionisti sunt si ei invitati pentru ca cele mai apreciate fotografii vor fi premiate cu accesorii Think Tank Photo, intr-un concurs foto cu si despre MTB XCO si multa actiune.
In zona de Start/Finish si online se poate urmarii evolutia concurentilor care-si instaleaza aplicatia ActiveTracker pe Android, o aplicatie facuta de Len.ro

Cum sa folosesti ActiveTracker:
– sa ai cu tine în competitie un telefon de tip smart phone;
– telefonul să functioneze cu sistem de operare Android;
– sa ai un abonament de date care să-ti permita conexiunea telefonului la internet;
– GPS-ul si conexiunea la internet să fie pornite;
– sa downloadezi aplicatia ActiveTracker din Google Play  si sa o instalezi pe telefon;
– sa alegi traseul la care participi si sa introduci numarul tau de concurs;
– sa ai un acumulator plin la telefon

Dupa festivitatea de premiere evenimentul va continua cu o super petrecere gazduita de Daimon Club la care sunt invitati partenerii, concurentii, voluntarii si spectatorii inscrisi.

La final, concurentii si sustinatorii lor pot revedea cateva dintre experientele concursului intr-un film personalizat obtinut datorita tehnologiei puse la dispozitie de catre iRewind. Secventele inregistrate la punctele de control cu trecerea fiecarui concurent sunt editate automat si distribuite participantilor.

Concurs foto – Vino, fotografiaza si castiga premii Think Tank Photo la Red Bull MoonTimeBike. – http://win.gs/1hWaRRB

Fotografiile si rezultatele editiei trecute pot fi gasite pe NoMad Merida CST Racing Team.

Alte informatii pot fi gasite si in pagina eveniment de pe facebook.