Nomad Merida CST

Mtb Predeal-Trophy 22.09.2012

MTB Predeal Trophy – un concurs destul de solicitant, mai ales cand din cauza ploii  sectiunile tehnice se transforma in sectiuni de “calvar”. “Calvarul” insa nu poate fi aplicat si la traseul scurt de 20km, pe care il poti parcurge si chiar daca ploua binisor inainte, asadar in caz de vreme rea recomandam traseul scurt. De ce nu recomandam traseul lung pe timp de ploaie? Exista un lung si sustinut push bike sau carry bike, fiecare cum prefera 🙂 si pentru o ora iti cam scoate MTB-ul din cap, single-track-ul de la final salveaza cursa, si esti incantat de coborarea serpuita in viteza.

Kelemen din nou termina pe locul I traseul lung, Andrea locul II traseul lung, iar Doina a avut o mica problema tehnica, dar a reusit sa termine pe III, traseul scurt.

Impresii

Doina: Am avut o cursa interesanta as zice. Am decis sa ma inscriu de data aceasta la tura scurta, pana acum am incercat traseul lung atat pe noroi, cat si pe uscat, deci stiam cum va fi acum (dupa ce a plouat mult). A fost o decizie inteleapta, mai ales ca ma pastrez pentru week-end-ul viitor: Maros – 80km. Asadar, am plecat destul de relaxata in cursa, dovada ca am avut si un start bunicel, fara gafaieli si alte probleme. Dar, pe la km 3, pe o coborare pe asfalt, aud o explozie, initial m-am gandit ca s-a rupt o spita (evident, ne gandim de obicei la ce e mai rau :))) ), fiind pe coborare nu am oprit brusc, dar simteam spatele foarte bouncy. Opresc intr-un final, si vad cum tasneste ca o fantana arteziana solutia antipana din anvelopa. M-am innegrit la fata, pentru ca stiam ca la tube-less, cand tai cauciucul e cam nasol. Procesul e, ori “e gata concursul”, ori daca ai camera, scoti valva si bagi camera la loc. La inceput m-am jelit, ca orice fata ce se respecta, in timp ce trecea tot plutonul val vartej pe langa. Aud la un moment dat pe cineva spre final care ma intreaba daca am nevoie de ajutor, am acceptat instant, m-am gandit ca macar sa fac traseul, ca e prea frumoasa vremea. Cristian Gheliuc (nr.42), desi era la tura lunga, mi-a rezolvat problema si ii Multumesc! In total m-am “odihnit” vreo 15 min, suficient cat sa am o cursa doar pentru mine. Dar la final surpriza, am ajuns a treia fata, si prima fata nu avea decat 13 min avans. Feels good in the end 😀

 

Rezultate — Clasament  Mtb Predeal-Trophy 22.09.2012

Open feminin – HOBBY  20km
1. COJOCARU MONICA – 01:58:00
2. VULPE ALEXANDRA – 02:05:38
3. TITEI DOINA NoMad Merida Racin Team – 02:11:25 (o pana la activ)

Open feminin – PROFI 45 km
1. PRINGER BEATA – 04:04:01
2. SANDOR ANDREA NoMad Merida Racin Team – 04:43:17

General masculin – PROFI 45km
1. KELEMEN ARPAD NoMad Merida Racin Team – 02:38:30
2. MANEA SILVIU IONUT – 02:43:05
3. CRISTA DANIEL – 02:50:50

« »

© 2019 Nomad Merida CST. Theme by Anders Norén.