Nomad Merida CST

Red Bull MoonTimeBike primul concurs de XCO urban in nocturna

Red Bull si NoMad va invita pe 15 septembrie, în Parcul Tineretului, unde se va organiza primul concurs de XCO urban în nocturnă. Red Bull MoonTimeBike aduce Cross Country-ul in oras. Parcul Tineretului din capitala va deveni scena crepusculara a competitiei care aduce la start cei mai buni 150 de mountain bikeri din tara. Se vor parcurge 7 tururi de aproximativ 5km, tururi presarate cu urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris sau scari.

Datorita gradului de dificultate crescut, la concurs pot participa doar concurenti cu experienta, adica cei clasati in primii 10% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane listate in formularul de inscriere. In ambele cazuri, se ia in calcul clasamentul general (masculin/ feminin) al editiilor 2012 sau 2011. In cazul in care nu indepliniti conditiile de participare puteti sa participati ca spectator.

Vor fi obligatorii: frontalele sau/ si lanternele pentru fata, lumina rosie continua pe spate, ceea ce va oferi nu doar siguranta rideri-lor, ci si un spectacol aparte. 
Numarul de participanti este limitat la 150, insa numarul de spectatori este nelimitat. Puteti veni sa va incurajati favoritii si sa va bucurati alaturi de ei de atmosfera concursului si de surprizele pregatite pentru ambele categorii. Sau daca esti fotograf te invitam sa accepti provocarea de a face fotografii in conditii mai dificile.
Lista celor inscrisi.
Mai multe detalii despre concurs le puteti citi si in interviul “Daniel Sărdan aduce XC-ul nocturn în București prin RedBull MoonTimeBike” de pe Freerider.ro.

✎ PREMIILE:
Masculin General (500, 400, 300, 200, 100 euro)
Feminin Open (300, 200, 100, 50 euro)

Categoriile de varsta:

  • Masculin 18-29
  • Masculin 30-39
  • Masculin >40
  • Feminin Open

✎ PROGRAM:

————————————————————————————
► Vineri, 14 septembrie
10:00 – 19:00 Previzualizare traseu
19:00 Inscrieri fizice si ridicarea numerelor de concurs

► Sambata, 15 septembrie
10:00 Inscrieri fizice si ridicarea numerelor de concurs
19:00 Adunarea la start
20:00 START
21:45 Festivitatea de premiere
————————————————————————————
✎ INSCRIERI: www.redbull.ro/mtb

✎ SPECTATORII:

Daca la maratoanele clasice cei mai buni evolueaza rapid pe distante mari, prin pustiu, singuri, fara sa-i putem vedea, acum e momentul sa vedem ce inseamna ceva antrenament in plus si sa-i incurajam. In plus fiecare spectator va beneficia de obiecte cum sunt vuvuzelele sau clopotei pentru ai putea incuraja pe competitori.

✎ ABONARE NEWSLETTER

« »

© 2019 Nomad Merida CST. Theme by Anders Norén.