Echipa de cNoii membrii in Echipa de ciclism NoMad Merida CSTiclism NoMad Merida CST
Avem placerea sa va anuntam ca echipa se completeaza in acest sezon cu 4 noi membri in categoria de avansati. Nu prea facem modificari in echipa dar ei sunt speciali si faceau parte din familie prin activitatile lor.

Sergiu Bălăuca - NoMad Merida CST

 

Eeste vorba de Sergiu Bălăucă din Cluj Napoca student la Automatica si pasionat de ciclism. E un partener perfect de antrenamente pentru Eli in Cluj si chiar pentru Tymy cand fac ture pe distante mari.
El a castigat la Monesti-Zemes locul 1, la Maratonul Padurea Craiului si la Cheile Turzii Race si a ocupat locul 2 la Dorna XCO, Maraton Băișoara, locul III la NapoCup XCO.
Pe 5 aprilie a fost ziua lui 😉 La multi ani!

 

Stanciu Iustin - NoMad Merida CST

Stanciu Iustin, clujean la origini, stramutat la munte, in Brasov. Partenerul de antrenamente si de viata al lui Suzi e pe bicicleta din 2007 cu debutul competitional in acelasi an. Preocupat in egala masura de sosea si de MTB.
Alte arii de interes: schi de tura si drumetii.
Iustin a avut destul de multe clasari pe podium si alte rezultate bune printre care si locul 2 Miskolc Maraton Ungaria 2014, Locul 4 TBTRace, locul 5 Geiger MTB Challenge 2015 – traseul scurt, locul 1 Etapa de noapte Clujul Pedaleaza 2012, 2013

 

Ion Mihai Traian, e absolvent al Academiei de Politie. A practicat atletism de Ion Mihai Traian - Nomad Merida CSTperformanta si baschet. In anii de facultate a descoperit alergarea montana, in paralel concurand si la curse de mountain bike. Dupa terminarea studiilor, si-a indreptat toata atentia catre ciclism, atat sosea cat si offroad. Pentru acest an, pe plan sportiv, are ca obiectiv pozitionarea sa in top 10 clasament general in probele de mountain bike. El si-a revenit dupa o operatie destul de complicata la genunchi. In timpul refacerii a avut grija de echipa ca mecanic impreuna cu Costi Urs.
MOTTO : Hard work and dedication ! 🙂
Cateva din rezultatele lui Mihai sunt: Topoloveni bike race – loc 5 categorie , Cozia Mtb – loc 10 categorie, Comana bike Fest – loc 5 general, Marvin Mtb – loc 10 categorie, XC Sarata Monteoru – loc 7 /toate rezultatele sunt din sezonul 2015

Ionescu Teodor-Cosmin  Cocheteaza cu aventura și-i place sa fie scos din zona de confort. Petrece cam 10 ore în sa pe săptămâna, pe asfalt sau pe poteci de munte și alte câteva în alergare sau înot, atunci când nu citeste sau planifica escapade din cotidian. In timpul Ionescu Teodor-Cosmin - NoMad Merida CSTliber se ocupa de interacțiunea fluid-solid în cadrul unui departament de cercetare-dezvoltare al unei companii multinaționale și asa plătește facturile și pasiunile.

El este unul din cei care se sacrifica an de an, închide plutonul si ajuta ciclistii incepatori ramasi in urma la Prima Evadare.

Rezultate: Top10 Zillertal MTB Challenge (traseu mediu) 2014 si 2015, finisher Sella Ronda Hero 2015 traseu lung, clasare in top 10 la 4(3)Munti 2013, 2014; loc 3 Vidraru MTB Challenge 2013 traseu lung, loc 3 Alpine Challenge 2014 traseu lung, loc 2 echipe Medias24h 2014, loc 4 echipe Medias 24h 2015; ture epice: Vf. Moldoveanu pe MTB sub 24h, traversare Iezer-Fagaras pe MTB in 24h,