Elisei Miron - NoMad Merida CST

Anul nou ne aduce în echipă un ciclist admirat de noi încă de când mountaibike-ul în România era mai puțin cunoscut.

Anul nou ne aduce în echipă un ciclist admirat de noi încă de când mountaibike-ul zn Romania era mai puțin cunoscut.

Pe Miron Elisei îl puteți vedea la fiecare concurs important pe podiumul elite: vice-campion național de maraton în 2013 și medaliat cu argint în 2014, câștigator absolut la Moneasa Maraton 2013, Probikers Maraton 2013, Maraton Băișoara 2014, locul 3 la Triada MTB 2013, unul dintre cei 3 rideri de top români din clasamentul UCI 2012 și câștigător al seriei Cluj Bike Challenge 2014. Pe lângă competițiile din țară, a avut rezultate notabile și în afară: locul 2 la Szilvásvárad Maraton Ungaria 2014 în proba medie de 70 km, locul 31 elite în competiția pe etape Zillertal Bike Challenge 2014, unde a cumulat în cele 3 zile 200 km și un total de 9100 de metri ascensiune, finisher în altă competiție pe etape, Trans Germany 2012. De asemenea, a participat la o serie de competiții UCI în țările învecinate, printre care amintim inclusiv participarea în etapa de Cupă Mondială de la Nove Mesto na Morave din Cehia în 2012 și 2013 și Campionatul Mondial de MTB XCO și XCE din Austria în 2012.

Din acest sezon va folosi o bicicletă Merida Big Nine Carbon Team de 29, echipată cu frâne și transmisie Sram XX 2x10v, furcă și butuci DT-Swiss care, după cum spune chiar Elisei pe blogul personal, este cea mai performantă și ușoară bicicletă pe care a pedalat până în prezent.

Pentru sezonul 2015 își propune să fie pe podium la cele mai importante curse din țară, să obțină cel puțin o medalie în campionatele naționale și să participe la cursele UCI din țările învecinate cu obiectivul de a se clasa în puncte.

El va concura în categoria elite alături de Kelemen Árpád, Robert Dobai și Ionuț Sdrăilă.

Echipa NoMad Merida CST va mai avea câțiva membri noi la categoria avansați, și anume François le Galliot și tânărul de mare perspectivă Timotei Păcurar.