robert dobai si kelemen arpad nomad merida cst where passion meets the ground
cst nomad merida where passion meets the ground
 Ajax Amsterdam cst where passion meets the ground nomad merida cst

CST, cel mai mare producător de anvelope din lume, este susținătorul echipei noastre.

Ei produc pentru mai multe mărci renumite (Maxxis și alții) ceea ce arată calitatea produselor. Au o gamă foarte largă de cauciucuri ce pot fi folosite în funcție de tipul terenului sau tipul bicicletei, având diferite caracteristici tehnice precum High-Protection, EPS (Exceptional Puncture Safety), Kevlar Inside, AP (Protecție Anti-Pană). Mai multe detalii și modele aici.

După folosiri îndelungate s-au dovedit a fi foarte durabile și rezistente la pene. Camerele Super Light sunt printre preferatele echipei, chiar și pentru cei care merg tubeless. Sunt mici și ușor de transportat în buzunar pentru orice eventualitate.

Anvelopele CST sunt produse ale corporaţiei Cheng Shin Tire, care au aproximativ 20.000 de angajaţi. CST este cel mai mare producător de anvelope de toate tipurile şi din toate categoriile din lume. Distribuite în peste 150 de ţări ale mapamondului, produsele CST acoperă largi segmente de piaţă, incluzând anvelope şi camere pentru biciclete, motociclete, vehicule tot-teren, automobile şi limuzine, echipamente de grădină şi utilaje agricole.

Fiind la primii pași în procesul numit branding, pentru ei a fost o decizie strategică să adune întâi un fundament tehnic şi calitativ puternic pentru lansarea unei mărci proprii, decât să fi lansat mediatic o gamă de produse fără testare şi o rulare adecvată.

În cadrul procesului de promovare, din august 2013, sunt cel mai nou sponsor al echipei de fotbal AjaxAmsterdam.

La Prima Evadare, în ultimii ani, concurenții care au pană și au nevoie de camere de schimb, primesc în CP-uri camere oferite gratuit de CST.