EXPOBIKE – “Salonul de Biciclete si Accesorii” 

A IV-a editie EXPOBIKE – “Salonul de Biciclete si Accesorii” se va desfasura in perioada 12-14 Aprilie 2013.
EXPOBIKE 2013 va avea loc in cadrul complexului ROMAERO Baneasa in paralel cu SMAEB – Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti, aflat la a XI-a editie.
EXPOBIKE se va desfasura pe durata a trei zile, deschiderea oficiala fiind vineri la ora 12:00, publicul avand acces incepand cu ora 13:00.
Ziua de vineri este dedicata firmelor din domeniu, intrarea fiind libera pentru vizitatorii de profil (implicati in comertul cu biciclete sau accesorii, in baza invitatiei oficiale primite de la un expozant).

EXPOBIKE 2013 – eveniment cu prilejul caruia Merida Bikes va prezenta modelele de biciclete din 2013. Vom fi prezenti cu un stand de dimensiunea 5x20m, iar brand-urile expuse vor fi: Ritchey, Northwave, CST, BikeFun si Merida. Surpriza va fi expunerea bicicletei Merida 2014 Big Seven, bicicleta folosita de chiar insusi Hermida la concursurile de MTB. Nu va lipsi nici prototipul One-Forty B 27,5!!!

Tot aici vom fi prezenti si noi, membrii echipei NoMad Merida CST: Zsuzsa Gyurka, Kelemen Arpad, Robert Mircea Gustav (Robike), Laszlo Szigyarto, Marian Marin, Doina Titei, Cosmin Ditomozu si Daniel Sardan.

Va asteptam cu drag!

Pentru mai multe detalii accesati pagina de facebook Bikefun!

Site oficial: www.expobike.ro